Coronavirus zorgt voor discriminatie jegens Aziatische Nederlanders

Coronavirus zorgt voor discriminatie jegens Aziatische Nederlanders

Coronavirus zorgt voor discriminatie jegens Aziatische Nederlanders Door het coronavirus is het racisme tegen mensen met een Aziatische uiterlijk opgelaaid. Daarom is er een petitie gestart om dit probleem aan te kaarten bij de regering. De petitie is al door 30.000 mensen ondertekent. "Je kan niet elke keer dat er iets gebeurt zeggen dat het maar een grap is" Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de petitie tegen discriminatie. Joaquin Phoenix wint BAFTA voor Beste Acteur: "We moeten opstaan tegen racisme" Bekijk deze video » 'Racistische' moorkop verandert in chocoladebol, bekijk de reacties van het volk Bekijk deze video » 14 miljoen euro vrij voor voetbalvelden zonder rascisme en discriminatie Bekijk deze video » Bruno Bruins over racisme: "We laten ze er niet meer mee wegkomen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Coronavirus zorgt voor discriminatie jegens Aziatische Nederlanders

Door het coronavirus is het racisme tegen mensen met een Aziatische uiterlijk opgelaaid. Daarom is er een petitie gestart om dit probleem aan te kaarten bij de regering. De petitie is al door 30.000 mensen ondertekent. "Je kan niet elke keer dat er iets gebeurt zeggen dat het maar een grap is"

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de petitie tegen discriminatie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Coronavirus zorgt voor discriminatie jegens Aziatische Nederlanders of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV