Urk! gemist? De tweeling stelt hun dieetplannen uit om taart te maken

Urk! gemist? De tweeling stelt hun dieetplannen uit om taart te maken

<em>Urk!</em> gemist? De tweeling stelt hun dieetplannen uit om taart te maken Het plan van Gerda en Mathilde om op dieet te gaan wordt nog even in de wacht gezet omdat er een taart gemaakt moet worden. Niet zomaar een taart maar een taart van chocolade, slagroom en roomsoesjes. Bekijk hierboven het hele fragment van Urk! over de taart van de tweeling. Bijzonder: IJsbeertweeling geboren in Ouwehands Dierenpark Bekijk deze video » Mariah Carey komt met nieuwe videoclip All I Want For Christmas Is You Bekijk deze video » Zwangere Elise Boers van Blonde Tigers ergert zich aan treinreizigers: "Ze staan niet op en kijken weg" Bekijk deze video » Schattige tweeling zingt Happy Birthday voor jarige moeder prinses Charlene (Monaco) Bekijk deze video »
TV :
Urk! gemist? De tweeling stelt hun dieetplannen uit om taart te maken

Het plan van Gerda en Mathilde om op dieet te gaan wordt nog even in de wacht gezet omdat er een taart gemaakt moet worden. Niet zomaar een taart maar een taart van chocolade, slagroom en roomsoesjes.

Bekijk hierboven het hele fragment van Urk! over de taart van de tweeling.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Urk! gemist? De tweeling stelt hun dieetplannen uit om taart te maken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier