Jos B. laat nog steeds niks los over de moord op Nicky Verstappen

Jos B. laat nog steeds niks los over de moord op Nicky Verstappen

Jos B. laat nog steeds niks los over de moord op Nicky Verstappen Na het vinden van zijn DNA op het lichaam en het ondergoed van de in 1998 misbruikte en vermoorde Nicky Verstappen, is Jos B. opgepakt. In de rechtszaal laat hij niks los over de situatie, hij leest zelfs het dossier niet. "Als hij iets zou zeggen zou hij zichzelf belasten" Bekijk hierboven het hele fragment van SBS6 over het zwijgen van Jos B. Peter R. de Vries vertelt als woordvoerder van de familie van Nicky Verstappen over de zaak Bekijk deze video » Jos B. blijft in gevangenis vanwege dood Nicky Verstappen Bekijk deze video » Nabestaanden Nicky Verstappen nog geen duidelijkheid: "Hij geeft maar niet toe" Bekijk deze video » Zaak Nicky Verstappen: Jos B. weigert nog altijd iets te zeggen Bekijk deze video »
Misdaad :
Jos B. laat nog steeds niks los over de moord op Nicky Verstappen

Na het vinden van zijn DNA op het lichaam en het ondergoed van de in 1998 misbruikte en vermoorde Nicky Verstappen, is Jos B. opgepakt. In de rechtszaal laat hij niks los over de situatie, hij leest zelfs het dossier niet. "Als hij iets zou zeggen zou hij zichzelf belasten"

Bekijk hierboven het hele fragment van SBS6 over het zwijgen van Jos B.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jos B. laat nog steeds niks los over de moord op Nicky Verstappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV