Ridouan Taghi verkeerde in totale shock tijdens zijn arrestatie

Ridouan Taghi verkeerde in totale shock tijdens zijn arrestatie

Ridouan Taghi verkeerde in totale shock tijdens zijn arrestatie Eind vorig jaar werd topcrimineel Ridouan Taghi gearresteerd in Dubai. De politie van Dubai vertelt tegen Nieuwsuur dat Taghi in totale shock leek te verkeren tijdens zijn arrestatie omdat hij niet kon geloven dat zijn schuilplaats was ontdekt. Bekijk hierboven het hele fragment van Nieuwsuur over de arrestatie van Ridouan Taghi. "De liquidatie van Ronald Bakker was een statement van Ridouan Taghi" Bekijk deze video » DWDD gemist? Saïd Razzouki, de rechterhand van Ridouan Taghi, is opgepakt Bekijk deze video » Bekijk heftige beelden arrestatie Saïd R., de handlanger van Ridouan Taghi Bekijk deze video »
Misdaad :
Ridouan Taghi verkeerde in totale shock tijdens zijn arrestatie

Eind vorig jaar werd topcrimineel Ridouan Taghi gearresteerd in Dubai. De politie van Dubai vertelt tegen Nieuwsuur dat Taghi in totale shock leek te verkeren tijdens zijn arrestatie omdat hij niet kon geloven dat zijn schuilplaats was ontdekt.

Bekijk hierboven het hele fragment van Nieuwsuur over de arrestatie van Ridouan Taghi.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ridouan Taghi verkeerde in totale shock tijdens zijn arrestatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV