Veronica Inside: René van der Gijp loopt weg na horen salaris Wendy van Dijk

Veronica Inside: René van der Gijp loopt weg na horen salaris Wendy van Dijk

Veronica Inside: René van der Gijp loopt weg na horen salaris Wendy van Dijk Het vertrouwde panel van Veronica Inside zit weer aan tafel te praten over voetbal, maar vooral ook over veel andere zaken. Dit keer wordt ongegeneerd het salaris van presentatrice Wendy van Dijk besproken. Een bedrag van 2,2 miljoenRené van der Gijp is compleet verbaasd na het horen van het bedrag. ''Ik ben weg bij dat Veronica!'', grapt hij meteen. Ook voetbalanalist Johan Derksen is niet bang om zijn ongefundeerde mening te geven: ''Wat kan die muts nou eigenlijk?'' Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Toon van Sylvana Simons irriteert Wilfred Genee: ‘Maar ze heeft wel een punt’ Bekijk deze video » Harry Mens over de interviews van Matthijs van Nieuwkerk: "Ik kan het net zo goed!" Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Marco Borsato liet de hond niet alleen uit, gaf de hond ook een beurt' Bekijk deze video » Gordon biecht op: "Ik mis de cocaïne als ik verdrietig ben" Bekijk deze video » Johan Derksen claimt Danny Vera te hebben ontdekt: "Ik wist niet wat ik hoorde" Bekijk deze video » Veronica Inside: Cameraman vloekt tijdens live uitzending Bekijk deze video »
Entertainment :
Veronica Inside: René van der Gijp loopt weg na horen salaris Wendy van Dijk

Het vertrouwde panel van Veronica Inside zit weer aan tafel te praten over voetbal, maar vooral ook over veel andere zaken. Dit keer wordt ongegeneerd het salaris van presentatrice Wendy van Dijk besproken.

Een bedrag van 2,2 miljoen
René van der Gijp is compleet verbaasd na het horen van het bedrag. ''Ik ben weg bij dat Veronica!'', grapt hij meteen. Ook voetbalanalist Johan Derksen is niet bang om zijn ongefundeerde mening te geven: ''Wat kan die muts nou eigenlijk?''

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: René van der Gijp loopt weg na horen salaris Wendy van Dijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV