Nicky Verstappen-zaak: advocaat van Jos B. adviseert hem om te zwijgen

Nicky Verstappen-zaak: advocaat van Jos B. adviseert hem om te zwijgen

Nicky Verstappen-zaak: advocaat van Jos B. adviseert hem om te zwijgen Jos B., verdachte in de zaak van Nicky Verstappen, blijft zwijgen over de 27 DNA-sporen die op het lichaam van Nicky zijn gevonden. Vandaag vond de pro-formazitting plaats. ''Ik adviseer hem om te zwijgen''Bij Op1 schuiven advocaat Gerald Roethof en rechtbankverslaggever Saskia Belleman aan om te praten over de zitting. Volgens de advocaat van Jos B. staat het zwijgrecht namelijk onder druk. Bekijk hierboven het hele item van Op1 over de pro-formazitting. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Peter R. de Vries: "Politie deed 20 jaar geleden niks met cruciale info Nicky Verstappen" Bekijk deze video » Advocaat van Jos B.: "Hij blijft erbij dat hij Nicky Verstappen niet heeft vermoord" Bekijk deze video » Nabestaanden Nicky Verstappen nog geen duidelijkheid: "Hij geeft maar niet toe" Bekijk deze video » Zaak Nicky Verstappen: Jos B. weigert nog altijd iets te zeggen Bekijk deze video » Jos B. laat nog steeds niks los over de moord op Nicky Verstappen Bekijk deze video »
Talkshow :
Nicky Verstappen-zaak: advocaat van Jos B. adviseert hem om te zwijgen

Jos B., verdachte in de zaak van Nicky Verstappen, blijft zwijgen over de 27 DNA-sporen die op het lichaam van Nicky zijn gevonden. Vandaag vond de pro-formazitting plaats.

''Ik adviseer hem om te zwijgen''
Bij Op1 schuiven advocaat Gerald Roethof en rechtbankverslaggever Saskia Belleman aan om te praten over de zitting. Volgens de advocaat van Jos B. staat het zwijgrecht namelijk onder druk. Bekijk hierboven het hele item van Op1 over de pro-formazitting.

Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nicky Verstappen-zaak: advocaat van Jos B. adviseert hem om te zwijgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV