René Mioch vindt dat stemmen voor Oscars openbaar moeten worden

René Mioch vindt dat stemmen voor Oscars openbaar moeten worden

<em>René Mioch</em> vindt dat stemmen voor Oscars openbaar moeten worden Zondagavond (9 februari) vond de Oscaruitreiking plaats en ook dit jaar was er weer veel te doen om het gebrek aan zwarte en vrouwelijke nominaties. Filmjournalist René Mioch zegt dat het lastig te peilen is hoe er precies gestemd wordt, omdat je alleen de eerste vijf nominaties ziet; wellicht zaten regisseurs als Greta Gerwig (Little Women) en Lulu Wang (The Farewell) daar vlak achter. Het lijkt hem daarom een goed idee om alle stemmen openbaar te maken. Bekijk het gesprek met René Mioch in Jinek hierboven. Trailer The Farewell Bekijk deze trailer » Trailer Little Women Bekijk deze trailer »
Talkshow :
René Mioch vindt dat stemmen voor Oscars openbaar moeten worden

Zondagavond (9 februari) vond de Oscaruitreiking plaats en ook dit jaar was er weer veel te doen om het gebrek aan zwarte en vrouwelijke nominaties. Filmjournalist René Mioch zegt dat het lastig te peilen is hoe er precies gestemd wordt, omdat je alleen de eerste vijf nominaties ziet; wellicht zaten regisseurs als Greta Gerwig (Little Women) en Lulu Wang (The Farewell) daar vlak achter. Het lijkt hem daarom een goed idee om alle stemmen openbaar te maken.

Bekijk het gesprek met René Mioch in Jinek hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René Mioch vindt dat stemmen voor Oscars openbaar moeten worden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV