Buienradar: "Storm Dennis ligt op de loer, met kans op zware windstoten"

Buienradar: "Storm Dennis ligt op de loer, met kans op zware windstoten"

We zijn nog maar net bekomen van storm Ciara of er wacht ons alweer een nieuwe storm, met de naam Dennis. RTL-weerman Marc de Jong ziet dat het zondag weer onstuimig wordt: "Lente wordt het niet want de wind keert weer terug. Misschien gaat het zelfs op zondag in de avond weer stormen. Ook gaat het behoorlijk wat regenen."

Windstoten
Ook Buienradar voorziet onrustig weer in het weekend: "Storm Dennis ligt op de loer met op zondag kans op (zeer) zware windstoten." Het wordt overigens wel erg zacht voor de tijd van het jaar, met maximumtemperaturen tot 17 graden in het zuidoosten. Volg hieronder alle radarbeelden en zie wanneer je niet zonder paraplu de deur uit kunt.

Actuele Buienradar

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Buienradar: &quot;Storm <em>Dennis</em> ligt op de loer, met kans op zware windstoten&quot; We zijn nog maar net bekomen van storm Ciara of er wacht ons alweer een nieuwe storm, met de naam Dennis. RTL-weerman Marc de Jong ziet dat het zondag weer onstuimig wordt: "Lente wordt het niet want de wind keert weer terug. Misschien gaat het zelfs op zondag in de avond weer stormen. Ook gaat het behoorlijk wat regenen." WindstotenOok Buienradar voorziet onrustig weer in het weekend: "Storm Dennis ligt op de loer met op zondag kans op (zeer) zware windstoten." Het wordt overigens wel erg zacht voor de tijd van het jaar, met maximumtemperaturen tot 17 graden in het zuidoosten. Volg hieronder alle radarbeelden en zie wanneer je niet zonder paraplu de deur uit kunt. Actuele Buienradar Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Storm Ciara: Grote paniek in vliegtuig AirEuropa, landen lukt niet Bekijk deze video » Storm Ciara zorgt ook maandag voor onstuimig weer: "Kans op hagel en natte sneeuw" Bekijk deze video » Heftige beelden touch-and-go landing Brits vliegtuig tijdens Ciara Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar: "Storm Dennis ligt op de loer, met kans op zware windstoten"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: "Storm Dennis ligt op de loer, met kans op zware windstoten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV