Vanavond in Op1: Zangeres Maan, Jeanine Hennis-Plasschaert, Daphne Deckers en meer

Vanavond in Op1: Zangeres Maan, Jeanine Hennis-Plasschaert, Daphne Deckers en meer

Dinsdag, 11 februari, zijn Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de presentatoren van de talkshow Op1. En deze gasten schuiven vanavond aan bij Op1:

  • Jeanine Hennis-Plasschaert, speciaal gezant van de VN in Irak, is even terug in Nederland en doet een boekje open over de dreigende situatie in Irak.

  • Hoogleraar gynaecologie Bas Veersema stelt dat vrouwenlichamen door de evolutie minder geschikt zijn geworden voor vaginale bevallingen. Hij praat hierover met verloskundige en onderzoeker Bahareh Goodarzi, bestsellerauteur Daphne Deckers en Britt Nissen-van der Stelt.

  • Minister Sigrid Kaag komt vertellen over het CETA-akkoord tussen Europa en Canada en waarom ze er alles aan doet om dit omstreden verdrag door te laten gaan.

  • Ook zangeres Maan de Steenwinkel, die een Edison voor beste pop-artiest van Nederland heeft gewonnen, komt langs in de talkshow.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: Zangeres <em>Maan</em>, <em>Jeanine Hennis-Plasschaert</em>, <em>Daphne Deckers</em> en meer Dinsdag, 11 februari, zijn Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de presentatoren van de talkshow Op1. En deze gasten schuiven vanavond aan bij Op1: Jeanine Hennis-Plasschaert, speciaal gezant van de VN in Irak, is even terug in Nederland en doet een boekje open over de dreigende situatie in Irak. Jeanine Hennis-Plasschaert spreekt Iraakse minister-president over Iran-conflict Bekijk deze video » Hoogleraar gynaecologie Bas Veersema stelt dat vrouwenlichamen door de evolutie minder geschikt zijn geworden voor vaginale bevallingen. Hij praat hierover met verloskundige en onderzoeker Bahareh Goodarzi, bestsellerauteur Daphne Deckers en Britt Nissen-van der Stelt. Anna Drijver over haar leven na het bevallen van een kind: ''Ik vind het eigenlijk wel te doen'' Bekijk deze video » Minister Sigrid Kaag komt vertellen over het CETA-akkoord tussen Europa en Canada en waarom ze er alles aan doet om dit omstreden verdrag door te laten gaan. Bekijk beelden van Iraanse raketaanval op Amerikaanse bases in Irak Bekijk deze video » Ook zangeres Maan de Steenwinkel, die een Edison voor beste pop-artiest van Nederland heeft gewonnen, komt langs in de talkshow. Maan zeer openhartig over haar ex-liefje Tony Junior: "Je legt alles op tafel" Bekijk deze video » De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond in Op1: Zangeres Maan, Jeanine Hennis-Plasschaert, Daphne Deckers en meer
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Zangeres Maan, Jeanine Hennis-Plasschaert, Daphne Deckers en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV