Olcay & Huiselijk Geweld: Bekijk eerste beelden van nieuw Net 5-programma

Olcay & Huiselijk Geweld: Bekijk eerste beelden van nieuw Net 5-programma

Olcay Gulsen komt binnenkort met een nieuw programma op televisie. Hierin duikt de presentatrice in de wereld van huiselijk geweld. Ze gaat in gesprek met zowel slachtoffers als daders.

Olcay zelf slachtoffer huiselijk geweld
Olcay is zelf opgegroeid met huiselijk geweld. “Ik wil het juist begrijpen. Wat je dan zover krijgt dat je een vrouw gaat slaan”, zegt Olcay. “En ik duik samen met mijn moeder en zussen in mijn eigen verleden. Je hoopt altijd dat iemand je komt redden als kind. Maar er kwam nooit iemand om ons te redden.”

Bekijk het fragment van Olcay & Huiselijk Geweld in de video hieronder.

Olcay & Huiselijk Geweld is vanaf 4 maart te zien bij Net 5. Vanaf dan kun je Olcay & Huiselijk Geweld terugkijken bij Gids.tv.

Olcay & Huiselijk Geweld: Bekijk eerste beelden van nieuw Net 5-programma Olcay Gulsen komt binnenkort met een nieuw programma op televisie. Hierin duikt de presentatrice in de wereld van huiselijk geweld. Ze gaat in gesprek met zowel slachtoffers als daders. Olcay zelf slachtoffer huiselijk geweldOlcay is zelf opgegroeid met huiselijk geweld. “Ik wil het juist begrijpen. Wat je dan zover krijgt dat je een vrouw gaat slaan”, zegt Olcay. “En ik duik samen met mijn moeder en zussen in mijn eigen verleden. Je hoopt altijd dat iemand je komt redden als kind. Maar er kwam nooit iemand om ons te redden.” Bekijk ook Ruud de Wild vindt dat Olcay Gulsen te vroeg aan de wijn wil Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Olcay & Huiselijk Geweld in de video hieronder. Olcay & Huiselijk Geweld is vanaf 4 maart te zien bij Net 5. Vanaf dan kun je Olcay & Huiselijk Geweld terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Olcay & Huiselijk Geweld: Bekijk eerste beelden van nieuw Net 5-programma
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Olcay & Huiselijk Geweld: Bekijk eerste beelden van nieuw Net 5-programma of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV