Beluister 'No Time to Die' van Billie Eilish (nieuwe James Bond-titelsong)

Beluister 'No Time to Die' van Billie Eilish (nieuwe James Bond-titelsong)

Beluister 'No Time to Die' van <em>Billie Eilish</em> (nieuwe James Bond-titelsong) Eindelijk is het zover: de nieuwe James Bond-titelsong van Billie Eilish is uitgebracht. Het nummer heeft dezelfde titel als de film, 'No Time to Die', en is geschreven door Eilish en haar broer Finneas O'Connell. Met hem schreef ze tot nu toe al haar hits. LangverwachtZowel een nieuwe James Bond-film als de nieuwe James Bond-titelsong is altijd iets om reikhalzend naar uit te kijken. Toen bekend werd dat de jonge superster Billie Eilish het lied voor haar rekening zou nemen, was het enthousiasme helemaal niet meer te stuiten. Eilish is in korte tijd namelijk uitgegroeid tot een wereldster: onlangs won ze vijf Grammy's en haar nummers 'Bury a Friend', 'Bad Guy' en 'Everything I Wanted' zijn enorme hits. Luister hierboven naar de nieuwe James Bond-titelsong 'No Time to Die' van Billie Eilish. De film No Time to Die is vanaf 2 april te zien in de Nederlandse bioscopen. Trailer No Time To Die Bekijk deze trailer »
Muziek :
Beluister 'No Time to Die' van Billie Eilish (nieuwe James Bond-titelsong)

Eindelijk is het zover: de nieuwe James Bond-titelsong van Billie Eilish is uitgebracht. Het nummer heeft dezelfde titel als de film, 'No Time to Die', en is geschreven door Eilish en haar broer Finneas O'Connell. Met hem schreef ze tot nu toe al haar hits.

Langverwacht
Zowel een nieuwe James Bond-film als de nieuwe James Bond-titelsong is altijd iets om reikhalzend naar uit te kijken. Toen bekend werd dat de jonge superster Billie Eilish het lied voor haar rekening zou nemen, was het enthousiasme helemaal niet meer te stuiten. Eilish is in korte tijd namelijk uitgegroeid tot een wereldster: onlangs won ze vijf Grammy's en haar nummers 'Bury a Friend', 'Bad Guy' en 'Everything I Wanted' zijn enorme hits.

Luister hierboven naar de nieuwe James Bond-titelsong 'No Time to Die' van Billie Eilish. De film No Time to Die is vanaf 2 april te zien in de Nederlandse bioscopen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beluister 'No Time to Die' van Billie Eilish (nieuwe James Bond-titelsong) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier