Miss Montreal lanceert op Valentijnsdag haar nieuwe single Hier, beluister hem hier

Miss Montreal lanceert op Valentijnsdag haar nieuwe single Hier, beluister hem hier

Miss Montreal kondigt op haar Instagramaccount aan dat haar nieuwe single HIER vanaf vrijdag 14 februari te beluisteren is. Beluister hier alvast een fragment van het nummer.

Titeltrack van nieuw album
Het nummer gaat over wat ze allemaal heeft meegemaakt de laatste maanden met haar moeder,met haar zusjes en broer: "Het gaat over het overlijden van iemand waar je heel erg veel van houdt." Het is ook de titeltrack van haar nieuwe album, dat eind februari 2020 uitkomt: "Ik kan niet wachten om het met jullie te delen", aldus de zangeres.

Bekijk hieronder de Instagramvideo waarin Miss Montreal vertelt over haar nieuwe single en nieuw album.

Miss Montreal lanceert op Valentijnsdag haar nieuwe single Hier, beluister hem hier Miss Montreal kondigt op haar Instagramaccount aan dat haar nieuwe single HIER vanaf vrijdag 14 februari te beluisteren is. Beluister hier alvast een fragment van het nummer. Titeltrack van nieuw albumHet nummer gaat over wat ze allemaal heeft meegemaakt de laatste maanden met haar moeder,met haar zusjes en broer: "Het gaat over het overlijden van iemand waar je heel erg veel van houdt." Het is ook de titeltrack van haar nieuwe album, dat eind februari 2020 uitkomt: "Ik kan niet wachten om het met jullie te delen", aldus de zangeres. The Voice: Marco Borsato en Miss Montreal zijn terug! Bekijk deze video » Bekijk hieronder de Instagramvideo waarin Miss Montreal vertelt over haar nieuwe single en nieuw album.
Muziek :
Miss Montreal lanceert op Valentijnsdag haar nieuwe single Hier, beluister hem hier
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Miss Montreal lanceert op Valentijnsdag haar nieuwe single Hier, beluister hem hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV