Beluister een fragment van nieuwe single Miss Montreal 'Hier'

Beluister een fragment van nieuwe single Miss Montreal 'Hier'

Beluister een fragment van nieuwe single Miss Montreal 'Hier' Zangeres Miss Montreal kondigt op Instagram aan dat haar nieuwe single HIER vrijdag 14 februari uit komt. Ook deelt ze alvast een voorproefje. Fans zijn erg enthousiast over het nieuwe nummer. TiteltrackDe single Hier gaat over wat Miss Montreal heeft meegemaakt de laatste maanden met haar moeder, broer en zusjes. Het is een "diep" nummer, het gaat over het overlijden van iemand waar je heel erg veel van houdt. Het is ook de titeltrack van haar nieuwe album, dat eind februari 2020 uitkomt. De zangeres kan niet wachten om het album te delen met haar fans. Haar Instagramvolgers zijn al dol enthousiast over het nummer Hier: "Kan die aub nu uitkomen?", zegt iemand. "Ik deel je verdriet", schrijft een ander. Beluister hierboven alvast een fragment van de single Hier, die morgen op Valentijnsdag uit komt. Bekijk ook Miss Montreal ziet terugkeer als coach bij The Voice wel zitten Bekijk deze video » The Voice: Marco Borsato en Miss Montreal zijn terug! Bekijk deze video »
Muziek :
Beluister een fragment van nieuwe single Miss Montreal 'Hier'

Zangeres Miss Montreal kondigt op Instagram aan dat haar nieuwe single HIER vrijdag 14 februari uit komt. Ook deelt ze alvast een voorproefje. Fans zijn erg enthousiast over het nieuwe nummer.

Titeltrack
De single Hier gaat over wat Miss Montreal heeft meegemaakt de laatste maanden met haar moeder, broer en zusjes. Het is een "diep" nummer, het gaat over het overlijden van iemand waar je heel erg veel van houdt. Het is ook de titeltrack van haar nieuwe album, dat eind februari 2020 uitkomt. De zangeres kan niet wachten om het album te delen met haar fans. Haar Instagramvolgers zijn al dol enthousiast over het nummer Hier: "Kan die aub nu uitkomen?", zegt iemand. "Ik deel je verdriet", schrijft een ander.

Beluister hierboven alvast een fragment van de single Hier, die morgen op Valentijnsdag uit komt.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beluister een fragment van nieuwe single Miss Montreal 'Hier' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV