Mr. Frank Visser doet uitspraak: Ad slikt pillen vanwege burenruzie-stress

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Ad slikt pillen vanwege burenruzie-stress

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: Ad slikt pillen vanwege <em>burenruzie</em>-stress Mr. Frank Visser probeert vandaag (donderdag 13 februari) een burenruzie, over het recht van een overpad, op te lossen. Ad, te zien in bovenstaande video, maakt al veertig jaar gebruik van een pad tussen zijn achtertuin en de weg, maar zijn nieuwe buren hebben deze doorgang bij hun inrit getrokken. Trillende armAd heeft er veel stress van overgehouden en slikt er zelfs medicatie voor. Hij vertelt aan presentator Viktor Brand dat zijn arm gewoon trilt voor de stress die hij krijgt van de ruzie. Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak in de video hierboven. Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? "Waarom zou zij hier achter zitten?" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Verwaarloosde waakhond zorgt voor overlast Bekijk deze video »

Mr. Frank Visser probeert vandaag (donderdag 13 februari) een burenruzie, over het recht van een overpad, op te lossen. Ad, te zien in bovenstaande video, maakt al veertig jaar gebruik van een pad tussen zijn achtertuin en de weg, maar zijn nieuwe buren hebben deze doorgang bij hun inrit getrokken.

Trillende arm
Ad heeft er veel stress van overgehouden en slikt er zelfs medicatie voor. Hij vertelt aan presentator Viktor Brand dat zijn arm gewoon trilt voor de stress die hij krijgt van de ruzie.

Bekijk het fragment van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak in de video hierboven.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser doet uitspraak: Ad slikt pillen vanwege burenruzie-stress of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV