Bekijk fragment Danny Op Straat: Pedofiel doet schokkende uitspraken

Bekijk fragment Danny Op Straat: Pedofiel doet schokkende uitspraken

Danny Ghosen gaat in Danny Op Straat in gesprek met pedoactivist Nelson. Nelson komt in actie, want hij is voor het verlagen van de leeftijd waarop minderjarigen vrijwillig seks mogen hebben.

Wanneer is iemand genoeg ontwikkeld voor vrijwillige seks?
Nelson wil daarom zijn eigen politieke partij oprichten. Danny probeert Nelson te begrijpen maar zegt tegen de pedofiel dat een jong kind niet genoeg is ontwikkeld om vrijwillig seks te hebben. “Is een kind van 2, 3 jaar dan wel ontwikkeld genoeg voor ‘heb je zin in een ijsje’ of ‘heb je zin om naar de speeltuin te gaan’?”, is het behoorlijk schokkende antwoord van Nelson. “We moeten er weer een beetje naartoe dat seks niet iets heel vreemds is.”

Bekijk het fragment van Danny Op Straat in de video hieronder.

Danny Op Straat is iedere donderdag om 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Danny Op Straat terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk fragment <em>Danny Op Straat</em>: Pedofiel doet schokkende uitspraken Danny Ghosen gaat in Danny Op Straat in gesprek met pedoactivist Nelson. Nelson komt in actie, want hij is voor het verlagen van de leeftijd waarop minderjarigen vrijwillig seks mogen hebben. Wanneer is iemand genoeg ontwikkeld voor vrijwillige seks?Nelson wil daarom zijn eigen politieke partij oprichten. Danny probeert Nelson te begrijpen maar zegt tegen de pedofiel dat een jong kind niet genoeg is ontwikkeld om vrijwillig seks te hebben. “Is een kind van 2, 3 jaar dan wel ontwikkeld genoeg voor ‘heb je zin in een ijsje’ of ‘heb je zin om naar de speeltuin te gaan’?”, is het behoorlijk schokkende antwoord van Nelson. “We moeten er weer een beetje naartoe dat seks niet iets heel vreemds is.” Bekijk Danny op straat aflevering 1 over drillrap Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Danny Op Straat in de video hieronder. Danny Op Straat is iedere donderdag om 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Danny Op Straat terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk fragment Danny Op Straat: Pedofiel doet schokkende uitspraken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier