Bekijk promo: Volg Deontay Wilder vs. Tyson Fury live via KIJK.nl

Bekijk promo: Volg Deontay Wilder vs. Tyson Fury live via KIJK.nl

Er komt eindelijk een rematch tussen Deontay ‘The Bronze Bomber’ Wilder en Tyson ‘The Gypsy King’ Fury. Deze boksers staan op 22 februari tegenover elkaar in de boksring van de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas en je kunt live getuige zijn van dit spektakel, want de bokswedstrijd wordt live uitgezonden via KIJK.nl.

Wint Wilder of Fury de wereldtitel?
Wilder en Fury gaan de strijd met elkaar aan om de wereldtitel in het zwaargewicht bij boksbond WBC in de wacht te slepen. Op 1 december in 2018 vochten de Amerikaanse Wilder en de Britse Fury al tegen elkaar. Fury stond toen op na een knock-out, het gevecht werd een van de meest memorabele momenten uit de geschiedenis van het zwaargewicht boksen maar eindigde onbeslist.

Bekijk alvast de promo voor Deontay Wilder vs. Tyson Fury in de video hieronder.

World Heavyweight Championship is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 februari vanaf 03.00 uur online live te zien op KIJK.nl en een livestream via Gids.tv. De hoogtepunten worden maandag 23 februari uitgezonden.

Bekijk promo: Volg <em>Deontay Wilder vs. Tyson Fury</em> live via KIJK.nl Er komt eindelijk een rematch tussen Deontay ‘The Bronze Bomber’ Wilder en Tyson ‘The Gypsy King’ Fury. Deze boksers staan op 22 februari tegenover elkaar in de boksring van de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas en je kunt live getuige zijn van dit spektakel, want de bokswedstrijd wordt live uitgezonden via KIJK.nl. Wint Wilder of Fury de wereldtitel?Wilder en Fury gaan de strijd met elkaar aan om de wereldtitel in het zwaargewicht bij boksbond WBC in de wacht te slepen. Op 1 december in 2018 vochten de Amerikaanse Wilder en de Britse Fury al tegen elkaar. Fury stond toen op na een knock-out, het gevecht werd een van de meest memorabele momenten uit de geschiedenis van het zwaargewicht boksen maar eindigde onbeslist. Bekijk alvast de promo voor Deontay Wilder vs. Tyson Fury in de video hieronder. World Heavyweight Championship is in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 februari vanaf 03.00 uur online live te zien op KIJK.nl en een livestream via Gids.tv. De hoogtepunten worden maandag 23 februari uitgezonden.
Sport :
Bekijk promo: Volg Deontay Wilder vs. Tyson Fury live via KIJK.nl


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk promo: Volg Deontay Wilder vs. Tyson Fury live via KIJK.nl of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier