Bekijk video met aankondiging: boyband JLS maakt comeback na zeven jaar

Bekijk video met aankondiging: boyband JLS maakt comeback na zeven jaar

Bekijk video met aankondiging: boyband <em>JLS</em> maakt comeback na zeven jaar Fans hebben zeven jaar geduld moeten hebben, maar het is zover: JLS komt terug. De leden van de boyband hebben besloten om terug te keren op het podium en gaan weer touren. View this post on Instagram A post shared by JLS (@jlsofficial) JLS gaat weer touren in UKIn een video is te zien dat Aston Merrygold, Marvin Humes, Jonathan Gill en Ortisé Williams met elkaar afspreken om JLS weer nieuw leven in te blazen. Nederlandse fans moeten vooralsnog afreizen naar het Verenigd Koninkrijk om de dansende zangers weer te zien, er zijn nog alleen optredens voor in de UK bekendgemaakt. De Britse boyband scoorde jaren geleden onder meer een hit met Everybody In Love. Bekijk ook Ex-lid van boyband One Direction Harry Styles komt met nieuw album Bekijk deze video » Bekijk de video met aankondiging van de comeback van JLS in de video hieronder.

Fans hebben zeven jaar geduld moeten hebben, maar het is zover: JLS komt terug. De leden van de boyband hebben besloten om terug te keren op het podium en gaan weer touren.

JLS gaat weer touren in UK
In een video is te zien dat Aston Merrygold, Marvin Humes, Jonathan Gill en Ortisé Williams met elkaar afspreken om JLS weer nieuw leven in te blazen. Nederlandse fans moeten vooralsnog afreizen naar het Verenigd Koninkrijk om de dansende zangers weer te zien, er zijn nog alleen optredens voor in de UK bekendgemaakt. De Britse boyband scoorde jaren geleden onder meer een hit met Everybody In Love.

Bekijk de video met aankondiging van de comeback van JLS in de video hieronder.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk video met aankondiging: boyband JLS maakt comeback na zeven jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier