De Bauers in Argentinië: Bauers zingen over pizza tijdens Marathon

De Bauers in Argentinië: Bauers zingen over pizza tijdens Marathon

<em>De Bauers in Argentinië</em>: Bauers zingen over pizza tijdens Marathon Mariska en Frans Bauer zijn druk aan het sporten. Ze lopen een Marathon! "Elke calorie die we eraf kunnen knallen is er eentje. Gas erop lopen. Kom Maris", zegt Frans fanatiek. Wel heeft Frans in gedachte om na de Marathon een pizza te bestellen, de zanger fantaseert er al over tijdens het rennen en begint te zingen. Bekijk het fragment van vanavond (donderdag 23 februari) van De Bauers In Argentinië in de video hierboven. De Bauers In Argentinië is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Bauers In Argentinië terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Bauers In Argentinië: Frans Bauer onder de indruk van ‘gigantische hamster’ Bekijk deze video » Frans Bauer vernoemt tijger naar Máxima: ‘Snel, knap en sierlijk, maar toch gevaarlijk’ Bekijk deze video »

Mariska en Frans Bauer zijn druk aan het sporten. Ze lopen een Marathon! "Elke calorie die we eraf kunnen knallen is er eentje. Gas erop lopen. Kom Maris", zegt Frans fanatiek.

Wel heeft Frans in gedachte om na de Marathon een pizza te bestellen, de zanger fantaseert er al over tijdens het rennen en begint te zingen. Bekijk het fragment van vanavond (donderdag 23 februari) van De Bauers In Argentinië in de video hierboven.

De Bauers In Argentinië is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Bauers In Argentinië terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Bauers in Argentinië: Bauers zingen over pizza tijdens Marathon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier