Fabiola in Boxing Influencers: ‘Vonneke is 28 maart van mij!’

Fabiola in Boxing Influencers: ‘Vonneke is 28 maart van mij!’

Er is weer een nieuwe editie van Boxing Influencers in aantocht en Fabiola heeft er zin in. De Temptation Island-ster is hard aan het trainen en heeft er alle vertrouwen in dat ze Vonneke Bonneke zal verslaan.

Grote spanning tussen Fabiola en Vonneke
Het is haat en nijd tussen de twee. Bij de uitdaging ging het al mis en begonnen ze te knokken. Eerder kregen Fabiola en Vonneke het met elkaar aan de stok via social media. “Er hangt wel grote spanning tussen ons, vooral na die ene klap in de ring is ze van mij 28 maart”, zijn de woorden van Fabiola.

Wie wint Boxing Influencers?
Fabiola is dan ook keihard aan het trainen om die overwinning in de wacht te slepen op Boxing Influencers. “Vroeg opstaan, trainen, in de middag een dutje doen en in de avond weer trainen”, vertelt Fabiola. “Moge de beste winnen, dat ben ik dus.”

Bekijk het interview met Fabiola over Boxing Influencers in de video hieronder.

Fabiola in <em>Boxing Influencers</em>: ‘Vonneke is 28 maart van mij!’ Er is weer een nieuwe editie van Boxing Influencers in aantocht en Fabiola heeft er zin in. De Temptation Island-ster is hard aan het trainen en heeft er alle vertrouwen in dat ze Vonneke Bonneke zal verslaan. Grote spanning tussen Fabiola en VonnekeHet is haat en nijd tussen de twee. Bij de uitdaging ging het al mis en begonnen ze te knokken. Eerder kregen Fabiola en Vonneke het met elkaar aan de stok via social media. “Er hangt wel grote spanning tussen ons, vooral na die ene klap in de ring is ze van mij 28 maart”, zijn de woorden van Fabiola. Bekijk ook Boxing Influencers: Vonneke begint al te knokken als Fabiola haar uitdaagt Bekijk deze video » Wie wint Boxing Influencers?Fabiola is dan ook keihard aan het trainen om die overwinning in de wacht te slepen op Boxing Influencers. “Vroeg opstaan, trainen, in de middag een dutje doen en in de avond weer trainen”, vertelt Fabiola. “Moge de beste winnen, dat ben ik dus.” Bekijk het interview met Fabiola over Boxing Influencers in de video hieronder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fabiola in Boxing Influencers: ‘Vonneke is 28 maart van mij!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier