Zien: Britse rapper Slowthai woedend op het podium tijdens awardshow

Zien: Britse rapper Slowthai woedend op het podium tijdens awardshow

Zien: Britse rapper <em>Slowthai</em> woedend op het podium tijdens awardshow De Britse rapper Slowthai ligt zwaar onder vuur nadat hij woensdagavond 12 februari volledig uit zijn slof schoot bij de NME Awards in Londen. De 25-jarige artiest had net een prijs gekregen toen iemand uit het publiek iets naar hem riep. WoedeaanvalDe rapper gooide onder meer zijn microfoon en glas in de zaal en werd agressief. Vervolgens sprong hij het publiek in en viel iemand hem aan. De beveiliging was er snel bij. De rapper misdroeg zich voor zijn woedeaanval ook al richting de presentatrice van de avond. Bekijk hierboven de heftige beelden van de NME Awards in Londen. Zien: Ariana Grande kust onbekende man in bar Bekijk deze video » Lange Frans: "Die rap over Lil' Kleine moest eruit!" Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Britse rapper Slowthai woedend op het podium tijdens awardshow

De Britse rapper Slowthai ligt zwaar onder vuur nadat hij woensdagavond 12 februari volledig uit zijn slof schoot bij de NME Awards in Londen. De 25-jarige artiest had net een prijs gekregen toen iemand uit het publiek iets naar hem riep.

Woedeaanval
De rapper gooide onder meer zijn microfoon en glas in de zaal en werd agressief. Vervolgens sprong hij het publiek in en viel iemand hem aan. De beveiliging was er snel bij. De rapper misdroeg zich voor zijn woedeaanval ook al richting de presentatrice van de avond.

Bekijk hierboven de heftige beelden van de NME Awards in Londen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Britse rapper Slowthai woedend op het podium tijdens awardshow of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier