Estelle Cruijff heeft ruim 160.000 euro aan schulden bij multimiljonair

Estelle Cruijff heeft ruim 160.000 euro aan schulden bij multimiljonair

Modeontwerpster Estelle Cruijff heeft volgens een steenrijke zakenman een achterstallige betaling van ruim 160.000 euro. Dat blijkt uit een juridisch document dat Shownieuws in handen heeft.

In het krijt
Uit het document dat Shownieuws in handen heeft, blijkt dat de betalingsachterstand betrekking heeft op een verstrekte lening van ongeveer 1,2 miljoen euro. "De voorzieningsrechter heeft na een verzoek van de advocaat de schuldeiser eind december conservatoir beslag laten leggen op de woning van Estelle. De man bij wie Estelle voor een flink bedrag in het krijt staat is een multimiljonair. Hij verdiende miljoenen onder meer met het exploiteren van cosmetica- en parfumwinkels", meldt Shownieuws op hun website.

Verplichtingen niet nakomen
De advocaat van Estelle meldt aan Shownieuws: “De kwestie waar u op doelt is op dit moment onder de rechter. Aldus is het niet passend indien ik inhoudelijk op de kwestie in ga al dan niet aan de hand van de door u geformuleerde vragen”, de advocaat vervolgt. “Wel kan ik u melden dat er op dit moment wordt getracht om tot een minnelijke regeling te komen. In ieder geval is het beeld dat mogelijk zou kunnen ontstaan dat mevrouw Cruijff haar verplichtingen jegens de crediteur niet nakomt, volkomen onjuist.” Of de achterstand is inmiddels is weggewerkt is niet duidelijk.

Shownieuws heeft ook om de zakenman gevraagd om een reactie, maar van hieruit kwam er geen reactie.

Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment over de schulden van Estelle Cruijff.

<em>Estelle Cruijff</em> heeft ruim <em>160.000 euro</em> aan schulden bij <em>multimiljonair</em> Modeontwerpster Estelle Cruijff heeft volgens een steenrijke zakenman een achterstallige betaling van ruim 160.000 euro. Dat blijkt uit een juridisch document dat Shownieuws in handen heeft. In het krijtUit het document dat Shownieuws in handen heeft, blijkt dat de betalingsachterstand betrekking heeft op een verstrekte lening van ongeveer 1,2 miljoen euro. "De voorzieningsrechter heeft na een verzoek van de advocaat de schuldeiser eind december conservatoir beslag laten leggen op de woning van Estelle. De man bij wie Estelle voor een flink bedrag in het krijt staat is een multimiljonair. Hij verdiende miljoenen onder meer met het exploiteren van cosmetica- en parfumwinkels", meldt Shownieuws op hun website. Verplichtingen niet nakomenDe advocaat van Estelle meldt aan Shownieuws: “De kwestie waar u op doelt is op dit moment onder de rechter. Aldus is het niet passend indien ik inhoudelijk op de kwestie in ga al dan niet aan de hand van de door u geformuleerde vragen”, de advocaat vervolgt. “Wel kan ik u melden dat er op dit moment wordt getracht om tot een minnelijke regeling te komen. In ieder geval is het beeld dat mogelijk zou kunnen ontstaan dat mevrouw Cruijff haar verplichtingen jegens de crediteur niet nakomt, volkomen onjuist.” Of de achterstand is inmiddels is weggewerkt is niet duidelijk. Shownieuws heeft ook om de zakenman gevraagd om een reactie, maar van hieruit kwam er geen reactie. Bekijk hieronder het Shownieuws-fragment over de schulden van Estelle Cruijff.
Entertainment :
Estelle Cruijff heeft ruim 160.000 euro aan schulden bij multimiljonair
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Estelle Cruijff heeft ruim 160.000 euro aan schulden bij multimiljonair of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV