Songfestival: Chaos binnen de NPO over de kosten van Jeangu Macrooy

Songfestival: Chaos binnen de NPO over de kosten van Jeangu Macrooy

<em>Songfestival</em>: Chaos binnen de <em>NPO</em> over de kosten van <em>Jeangu Macrooy</em> Er blijkt binnen de NPO verwarring te zijn geweest over de kosten van de Nederlandse inzending van het Songfestival in Rotterdam. Via de Wet Openbaarheid van Bestuur kreeg Shownieuws haar handen op een emailwisseling binnen de NPO. KostenDit jaar zijn er twee aparte begrotingen gemaakt voor het Songfestival: één voor het organiseren van het evenement en één voor de Nederlandse inzending. Uit de e-mails blijkt dat sommige mensen van de NPO het bedrag dat opzij is gezet voor de inzending te hoog is. "Ik vind dit wel heel erg veel voor de Nederlandse inzending", wordt er gezegd. Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de kosten van het Songfestival. Wat gaat Nikkie de Jager doen bij het Eurovisie Songfestival? Bekijk deze video » DWDD gemist? Nikkie de Jager dolblij als online Songfestival-presentatrice Bekijk deze video » Nikkie de Jager kreeg na talkshow geen hand van Ellen DeGeneres: 'Dat kan, ze is druk' Bekijk deze video » Eurovisie Songfestival 2020: dit is Roxen, de inzending van Roemenië Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival: Chaos binnen de NPO over de kosten van Jeangu Macrooy

Er blijkt binnen de NPO verwarring te zijn geweest over de kosten van de Nederlandse inzending van het Songfestival in Rotterdam. Via de Wet Openbaarheid van Bestuur kreeg Shownieuws haar handen op een emailwisseling binnen de NPO.

Kosten
Dit jaar zijn er twee aparte begrotingen gemaakt voor het Songfestival: één voor het organiseren van het evenement en één voor de Nederlandse inzending. Uit de e-mails blijkt dat sommige mensen van de NPO het bedrag dat opzij is gezet voor de inzending te hoog is. "Ik vind dit wel heel erg veel voor de Nederlandse inzending", wordt er gezegd.

Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de kosten van het Songfestival.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Songfestival: Chaos binnen de NPO over de kosten van Jeangu Macrooy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier