Zonvakantie André Hazes met Briget Maasland en zijn ex Monique: 'Geslaagd tripje'

Zonvakantie André Hazes met Briget Maasland en zijn ex Monique: 'Geslaagd tripje'

Zonvakantie <em>André Hazes</em> met <em>Briget Maasland</em> en zijn ex Monique: 'Geslaagd tripje' UPDATE: Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland? André Hazes is net terug van een vakantie op Curaçao met zijn liefde Bridget Maasland. Ook zijn ex vriendin Monique Westenberg was mee op vakantie. Konden de drie samen door één deur? ToekomstAndré en Bridget steken hun serieuze toekomstplannen niet onder stoelen of banken. Via een post op social media laten ze weten van plan te zijn dit jaar samen te gaan wonen. Ook André's moeder Rachel is vol lof over Bridget terwijl ze geen contact meer heeft met Monique. Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de vakantie van André Hazes. Video: Monique Westenberg geniet van André Hazes tijdens vakantie op Curaçao Bekijk deze video » Schattige beelden: André Hazes Jr. zingt met papa op Curaçao Bekijk deze video » Zien: André Hazes Junior drumt de sterren van de hemel Bekijk deze video » Bridget Maasland aangekomen op Curaçao, bij André Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
Zonvakantie André Hazes met Briget Maasland en zijn ex Monique: 'Geslaagd tripje'

UPDATE: Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland?

André Hazes is net terug van een vakantie op Curaçao met zijn liefde Bridget Maasland. Ook zijn ex vriendin Monique Westenberg was mee op vakantie. Konden de drie samen door één deur?

Toekomst
André en Bridget steken hun serieuze toekomstplannen niet onder stoelen of banken. Via een post op social media laten ze weten van plan te zijn dit jaar samen te gaan wonen. Ook André's moeder Rachel is vol lof over Bridget terwijl ze geen contact meer heeft met Monique.

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Boulevard over de vakantie van André Hazes.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zonvakantie André Hazes met Briget Maasland en zijn ex Monique: 'Geslaagd tripje' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier