John van den Heuvel verbijsterd door fouten rond Nabil B.: "Het is onbestaanbaar"

John van den Heuvel verbijsterd door fouten rond Nabil B.: "Het is onbestaanbaar"

<em>John van den Heuvel</em> verbijsterd door fouten rond Nabil B.: &quot;Het is onbestaanbaar&quot; Als het niet zo'n ernstige zaak was geweest, begint het bijna lachwekkend te worden: het Openbaar Ministerie verspreidde gisteren opnieuw (voor de derde keer) foto's van kroongetuige Nabil B. John van den Heuvel vindt het verbijsterend: "Ik vind het onbestaanbaar." Kan proces wel gevoerd worden?Van den Heuvel werpt bij Jinek de vraag op of de betrokkenen binnen het OM wel in staat zijn om dit proces te kunnen voeren. Er wordt fout op fout gestapeld; zo was in de perskamer ook een paar seconden het beeld van B. te zien geweest. Hierdoor worden mogelijke getuigen behoorlijk afgeschrikt, want hiermee worden de getuigen ernstig in gevaar gebracht. "Dit kan gewoon niet!" Bekijk het gesprek met John van den Heuvel in Jinek hierboven. John van den Heuvel vertelt wat van Mocro Maffia overblijft zonder Ridouan Taghi Bekijk deze video » John van den Heuvel over bombrieven: 'Zorgen voor veel onrust' Bekijk deze video »
Talkshow :
John van den Heuvel verbijsterd door fouten rond Nabil B.: "Het is onbestaanbaar"

Als het niet zo'n ernstige zaak was geweest, begint het bijna lachwekkend te worden: het Openbaar Ministerie verspreidde gisteren opnieuw (voor de derde keer) foto's van kroongetuige Nabil B. John van den Heuvel vindt het verbijsterend: "Ik vind het onbestaanbaar."

Kan proces wel gevoerd worden?
Van den Heuvel werpt bij Jinek de vraag op of de betrokkenen binnen het OM wel in staat zijn om dit proces te kunnen voeren. Er wordt fout op fout gestapeld; zo was in de perskamer ook een paar seconden het beeld van B. te zien geweest. Hierdoor worden mogelijke getuigen behoorlijk afgeschrikt, want hiermee worden de getuigen ernstig in gevaar gebracht. "Dit kan gewoon niet!"

Bekijk het gesprek met John van den Heuvel in Jinek hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel verbijsterd door fouten rond Nabil B.: "Het is onbestaanbaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier