Gênant: Playback-band loopt vast tijdens optreden Gerard Joling

Gênant: Playback-band loopt vast tijdens optreden Gerard Joling

Gênant: Playback-band loopt vast tijdens optreden <em>Gerard Joling</em> De uitzending van het programma Koffietijd stond de hele dag in het teken van Valentijnsdag. Ook zanger Gerard Joling was te gast in de studio om een romantisch nummer te zingen. Gênante blunderHet optreden van de zanger verliep alleen niet zo vlot. De playback-band waarmee Gerard aan het zingen was liep namelijk al snel vast. De eerste minuten lijken nog soepel te gaan, totdat er een zware hapering te horen is. Gerard probeert het - professioneel als hij is - op te lossen door te doen alsof hij moet hoesten. Bekijk hierboven het gênante optreden van Gerard Joling tijdens de speciale Koffietijd-Valentijnsdag-uitzending. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Tino Martin lacht om geruchten over relatie met Gerard Joling: 'Heel flauw' Bekijk deze video » Indringer bij Gerad Joling heeft ernstige psychische problemen Bekijk deze video » Verwarde vrouw breekt in bij Gerard Joling: "Ze douwde me aan de kant" Bekijk deze video » Fred van Leer & Gerard Joling vervangers van Mattie & Marieke bij Qmusic Bekijk deze video »
Entertainment :
Gênant: Playback-band loopt vast tijdens optreden Gerard Joling

De uitzending van het programma Koffietijd stond de hele dag in het teken van Valentijnsdag. Ook zanger Gerard Joling was te gast in de studio om een romantisch nummer te zingen.

Gênante blunder
Het optreden van de zanger verliep alleen niet zo vlot. De playback-band waarmee Gerard aan het zingen was liep namelijk al snel vast. De eerste minuten lijken nog soepel te gaan, totdat er een zware hapering te horen is. Gerard probeert het - professioneel als hij is - op te lossen door te doen alsof hij moet hoesten.

Bekijk hierboven het gênante optreden van Gerard Joling tijdens de speciale Koffietijd-Valentijnsdag-uitzending. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gênant: Playback-band loopt vast tijdens optreden Gerard Joling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier