Marieke Elsinga showt haar nieuwe liefde en ontvangt groot Valentijnscadeau

Marieke Elsinga showt haar nieuwe liefde en ontvangt groot Valentijnscadeau

Qmusic radio-dj Marieke Elsinga is stapelverliefd op haar nieuwe vriend en deelt dit nieuws op Valentijnsdag.

Verliefd
Marieke Elsinga zit opvallend goed in haar vel en heeft vlinders in haar buik. De 33-jarige presentatrice maakt vandaag op Valentijnsdag bekend dat ze na lange tijd weer erg gelukkig is in de liefde. Op Instagram showt ze een kiekje van hen samen voor de spiegel:

"Leuk en pril"
De RTL Boulevard-presentatrice vertelde het nieuws in haar eigen ochtendshow op de radiozender. Volgens haar is het allemaal erg leuk en pril, maar veel wil ze er niet over kwijt.

Bekijk hieronder een video waarin te zien is dat Marieke Elsinga een groot Valentijnscadeau ontving op werk. De verrassing is voor haar andere grote liefde Kiki bedoeld.

Marieke Elsinga showt haar nieuwe liefde en ontvangt groot Valentijnscadeau Qmusic radio-dj Marieke Elsinga is stapelverliefd op haar nieuwe vriend en deelt dit nieuws op Valentijnsdag. VerliefdMarieke Elsinga zit opvallend goed in haar vel en heeft vlinders in haar buik. De 33-jarige presentatrice maakt vandaag op Valentijnsdag bekend dat ze na lange tijd weer erg gelukkig is in de liefde. Op Instagram showt ze een kiekje van hen samen voor de spiegel: "Leuk en pril"De RTL Boulevard-presentatrice vertelde het nieuws in haar eigen ochtendshow op de radiozender. Volgens haar is het allemaal erg leuk en pril, maar veel wil ze er niet over kwijt. Bekijk hieronder een video waarin te zien is dat Marieke Elsinga een groot Valentijnscadeau ontving op werk. De verrassing is voor haar andere grote liefde Kiki bedoeld.
Amusement :
Marieke Elsinga showt haar nieuwe liefde en ontvangt groot Valentijnscadeau
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga showt haar nieuwe liefde en ontvangt groot Valentijnscadeau of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV