Fans-Miss Montreal lyrisch over nieuwe single Hier

Fans-Miss Montreal lyrisch over nieuwe single Hier

Miss Montreal lanceert vandaag, op Valentijnsdag, haar nieuwe single Hier en is nu overal te beluisteren. Fans van de zangeres zijn erg enthousiast over het gevoelige nummer: "Kippenvel, heel erg mooi", zegt een fan.

"Ik kan dit blijven luisteren"
Het nummer gaat over wat Miss Montreal allemaal heeft meegemaakt de laatste maanden met haar moeder, met haar zusjes en broer: "Het gaat over het overlijden van iemand waar je heel erg veel van houdt", vertelt ze in een video op Instagram. Veel mensen kunnen zichzelf in het nummer vinden: "Zo'n mooi nummer, ik kan dit blijven luisteren", schrijft een fan op YouTube. Het nummer Hier is daarnaast ook de titeltrack van Miss Montreal's nieuwe album, dat eind februari 2020 uitkomt.

Beluister hieronder de nieuwe single Hier van Miss Montreal.

Fans-Miss Montreal lyrisch over nieuwe single Hier Miss Montreal lanceert vandaag, op Valentijnsdag, haar nieuwe single Hier en is nu overal te beluisteren. Fans van de zangeres zijn erg enthousiast over het gevoelige nummer: "Kippenvel, heel erg mooi", zegt een fan. "Ik kan dit blijven luisteren"Het nummer gaat over wat Miss Montreal allemaal heeft meegemaakt de laatste maanden met haar moeder, met haar zusjes en broer: "Het gaat over het overlijden van iemand waar je heel erg veel van houdt", vertelt ze in een video op Instagram. Veel mensen kunnen zichzelf in het nummer vinden: "Zo'n mooi nummer, ik kan dit blijven luisteren", schrijft een fan op YouTube. Het nummer Hier is daarnaast ook de titeltrack van Miss Montreal's nieuwe album, dat eind februari 2020 uitkomt. Beluister hieronder de nieuwe single Hier van Miss Montreal.
Muziek :
Fans-Miss Montreal lyrisch over nieuwe single Hier
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fans-Miss Montreal lyrisch over nieuwe single Hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV