Pijnlijk moment bij Jimmy Fallon: Rosario Dawson herinnert date met Questlove niet meer

Pijnlijk moment bij Jimmy Fallon: Rosario Dawson herinnert date met Questlove niet meer

Pijnlijk moment bij Jimmy Fallon: <em>Rosario Dawson</em> herinnert date met Questlove niet meer Actrice Rosario Dawson is te gast bij Jimmy Fallon, die maar wat graag een oude tweet van de drummer van zijn huisband The Roots, Questlove, tevoorschijn tovert. Daarin beschreef de drummer een totaal mislukte date, maar het wordt nog erger: "Was dat een date dan?" FriendzoneDe situatie voor Questlove wordt pijnlijker en pijnlijker als Dawson zich weinig lijkt te herinneren van het voorval en ze zich afvraagt of ze wel echt op date waren. Het lijkt erop dat Questlove hier keihard wordt 'gefriendzoned'... Het publiek lijkt de plaatsvervangende schaamte ook te voelen, net als Fallon zelf. Bekijk het hilarische fragment uit de show van Jimmy Fallon hierboven. Jennifer Lopez over haar Superbowl optreden: "Women are on top of the world!" Bekijk deze video » Zoë Kravitz en Jimmy Fallon onthullen hun favoriete karaoke-liedjes Bekijk deze video »
Entertainment :
Pijnlijk moment bij Jimmy Fallon: Rosario Dawson herinnert date met Questlove niet meer

Actrice Rosario Dawson is te gast bij Jimmy Fallon, die maar wat graag een oude tweet van de drummer van zijn huisband The Roots, Questlove, tevoorschijn tovert. Daarin beschreef de drummer een totaal mislukte date, maar het wordt nog erger: "Was dat een date dan?"

Friendzone
De situatie voor Questlove wordt pijnlijker en pijnlijker als Dawson zich weinig lijkt te herinneren van het voorval en ze zich afvraagt of ze wel echt op date waren. Het lijkt erop dat Questlove hier keihard wordt 'gefriendzoned'... Het publiek lijkt de plaatsvervangende schaamte ook te voelen, net als Fallon zelf.

Bekijk het hilarische fragment uit de show van Jimmy Fallon hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pijnlijk moment bij Jimmy Fallon: Rosario Dawson herinnert date met Questlove niet meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV