Mensenkennis: Verkoopster onbeschoft tegen klant: "Je bent dik"

Mensenkennis: Verkoopster onbeschoft tegen klant: "Je bent dik"

Mensenkennis: Verkoopster onbeschoft tegen klant: "Je bent dik" Geld winnen met mensenkennis, vanavond (vrijdag 14 februari) is een nieuwe aflevering van het programma Mensenkennis te zien bij SBS6. Bekijk hierboven een fragment van vanavond waarin een verkoopster wel heel onbeschoft de klant te woord staat. "Ik heb gelijk"Een vrouw komt de winkel binnen en de verkoopster zegt dat ze te dik is voor de maten in de kledingwinkel. Een winkelier vindt dit zo onbeschoft dat ze de verkoopster aanspreekt. Ze vindt dat de verkoopster het ook op een andere manier had kunnen zeggen: "Ik heb niet misschien gelijk. Ik heb gelijk", zegt de winkelier stellig. Mensenkennis is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Mensenkennis terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vrijdag op televisie: SBS6-spelprogramma Mensenkennis met Kim-Lian van der Meij Bekijk deze video » Zou jij deze lift binnenstappen? Mensenkennis om 20:30 uur te zien bij SBS6 Bekijk deze video »
TV :
Mensenkennis: Verkoopster onbeschoft tegen klant: "Je bent dik"

Geld winnen met mensenkennis, vanavond (vrijdag 14 februari) is een nieuwe aflevering van het programma Mensenkennis te zien bij SBS6. Bekijk hierboven een fragment van vanavond waarin een verkoopster wel heel onbeschoft de klant te woord staat.

"Ik heb gelijk"
Een vrouw komt de winkel binnen en de verkoopster zegt dat ze te dik is voor de maten in de kledingwinkel. Een winkelier vindt dit zo onbeschoft dat ze de verkoopster aanspreekt. Ze vindt dat de verkoopster het ook op een andere manier had kunnen zeggen: "Ik heb niet misschien gelijk. Ik heb gelijk", zegt de winkelier stellig.

Mensenkennis is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Mensenkennis terugkijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mensenkennis: Verkoopster onbeschoft tegen klant: "Je bent dik" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV