Zien: Verliefde André Hazes met Bridget Maasland in Rome

Zien: Verliefde André Hazes met Bridget Maasland in Rome

UPDATE: Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland?

Bridget Maasland lijkt van de ene naar de andere plek te vliegen: ze is nog maar net terug uit Curaçao en donderdag deelde ze alweer een vlog van haar eerdere tripje met vriend André Hazes naar Rome.

Tourgids Bridget
Bridget is met een grote groep vrienden en familie in de Italiaanse hoofdstad om daar de boel ‘s op stelten te zetten. Er staat ook een bijzondere tour op het programma door Vaticaanstad. Waar ze onder andere een tour krijgen door het museum en ze op plekken komen waar je normaal niet mag komen. Ondertussen blijkt vooral André, Bridget van informatie te voorzien. (Zie 3:31 minuten)

Bekijk de hele vlog 'BRIDGET EN FAMILIE HAZES MAKEN ROME ONVEILIG - ITALIË VLOG #8' hieronder.

Zien: Verliefde <em>André Hazes</em> met <em>Bridget Maasland</em> in Rome UPDATE: Is het uit tussen André Hazes en Bridget Maasland? Bridget Maasland lijkt van de ene naar de andere plek te vliegen: ze is nog maar net terug uit Curaçao en donderdag deelde ze alweer een vlog van haar eerdere tripje met vriend André Hazes naar Rome. Tourgids BridgetBridget is met een grote groep vrienden en familie in de Italiaanse hoofdstad om daar de boel ‘s op stelten te zetten. Er staat ook een bijzondere tour op het programma door Vaticaanstad. Waar ze onder andere een tour krijgen door het museum en ze op plekken komen waar je normaal niet mag komen. Ondertussen blijkt vooral André, Bridget van informatie te voorzien. (Zie 3:31 minuten) Bekijk de hele vlog 'BRIDGET EN FAMILIE HAZES MAKEN ROME ONVEILIG - ITALIË VLOG #8' hieronder.
Entertainment :
Zien: Verliefde André Hazes met Bridget Maasland in Rome


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Verliefde André Hazes met Bridget Maasland in Rome of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier