Donny Roelvink lanceert autobiografie DONNY, bekijk de beelden hier

Donny Roelvink lanceert autobiografie DONNY, bekijk de beelden hier

<em>Donny Roelvink</em> lanceert autobiografie <em>DONNY</em>, bekijk de beelden hier Maandag 10 februari presenteerde realityster Donny Roelvink zijn eerste autobiografische boek. In het boek vertelt hij hoe hij geestelijk en fysiek veranderd is door sport. "Beste versie van mezelf"Donny: "Het is gewoon mijn verhaal over hoe ik met sport de beste versie van mezelf ben geworden." Donny's nieuwe vriendin Janice Blok was er ook bij en is mega trots op hem. Bekijk hierboven de beelden van de lancering van Donny's boek DONNY. Hij schrijft bij de video: "Gisteren was een geslaagde avond. Ik wil iedereen die er bij waren met heel mijn hart bedanken. DONNY is nu overal verkrijgbaar en als klap op de vuurpijl kreeg ik als verassing te horen dat de tweede druk is ingezet" aldus de gelukkige realityster. Bekijk de beelden van de boeklancering hierboven. Bekijk ook Dancing On Ice: Bekijk de eerste finaledans van Donny Roelvink Bekijk deze video » Donny Roelvink en Janice praten al over samenwonen: wordt het Amsterdam of Rotterdam? Bekijk deze video »

Maandag 10 februari presenteerde realityster Donny Roelvink zijn eerste autobiografische boek. In het boek vertelt hij hoe hij geestelijk en fysiek veranderd is door sport.

"Beste versie van mezelf"
Donny: "Het is gewoon mijn verhaal over hoe ik met sport de beste versie van mezelf ben geworden." Donny's nieuwe vriendin Janice Blok was er ook bij en is mega trots op hem. Bekijk hierboven de beelden van de lancering van Donny's boek DONNY. Hij schrijft bij de video: "Gisteren was een geslaagde avond. Ik wil iedereen die er bij waren met heel mijn hart bedanken. DONNY is nu overal verkrijgbaar en als klap op de vuurpijl kreeg ik als verassing te horen dat de tweede druk is ingezet" aldus de gelukkige realityster.

Bekijk de beelden van de boeklancering hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donny Roelvink lanceert autobiografie DONNY, bekijk de beelden hier of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier