Marieke Elsinga is verliefd: ''We zijn harstikke gek op elkaar!''

Marieke Elsinga is verliefd: ''We zijn harstikke gek op elkaar!''

<em>Marieke Elsinga</em> is verliefd: ''We zijn harstikke gek op elkaar!'' Romantisch nieuws op Valentijnsdag: Marieke Elsinga heeft vanochtend verteld dat ze een relatie heeft en tot over haar oren verliefd is. Na tien jaar vrijgezel weer een relatieOp Instagram meldde de Qmusic-dj vanochtend al dat ze een relatie heeft. Hoewel het allemaal nog erg pril is, laat ze wel weten dolgelukkig te zijn met haar nieuwe vriend Sander. Verliefd op een wetenschapperAchter de desk van RTL Boulevard vertelt Marieke dat haar nieuwe vriend niet in de media werkt en er ook helemaal niks mee heeft. Veel laat ze verder niet los over hem. Het enige wat de presentatrice deelt is dat hij een wetenschapper is. View this post on Instagram A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) Bekijk hierboven het hele gesprek met Marieke over haar nieuwe liefde. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. YouTuber Kaj van der Ree ligt onder vuur door seksueel getinte berichtjes naar minderjarige meiden Bekijk deze video » Going commando: Dragen Mattie en Marieke wel of geen ondergoed? Bekijk deze video » Sexy Marieke Elsinga beeldt Freak Me uit in Raad de 90’s Track Bekijk deze video » Marieke Elsinga showt haar nieuwe liefde en ontvangt groot Valentijnscadeau Bekijk deze video » Fred van Leer & Gerard Joling vervangers van Mattie & Marieke bij Qmusic Bekijk deze video »
Entertainment :
Marieke Elsinga is verliefd: ''We zijn harstikke gek op elkaar!''

Romantisch nieuws op Valentijnsdag: Marieke Elsinga heeft vanochtend verteld dat ze een relatie heeft en tot over haar oren verliefd is.

Na tien jaar vrijgezel weer een relatie
Op Instagram meldde de Qmusic-dj vanochtend al dat ze een relatie heeft. Hoewel het allemaal nog erg pril is, laat ze wel weten dolgelukkig te zijn met haar nieuwe vriend Sander.

Verliefd op een wetenschapper
Achter de desk van RTL Boulevard vertelt Marieke dat haar nieuwe vriend niet in de media werkt en er ook helemaal niks mee heeft. Veel laat ze verder niet los over hem. Het enige wat de presentatrice deelt is dat hij een wetenschapper is.

Bekijk hierboven het hele gesprek met Marieke over haar nieuwe liefde. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga is verliefd: ''We zijn harstikke gek op elkaar!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier