Samenvatting ADO Den Haag - PSV

Samenvatting ADO Den Haag - PSV

Samenvatting ADO Den Haag - PSV Alle hoogtepunten ADO Den Haag - PSV Samenvatting ADO Den Haag - PSV Bekijk deze video » ADO Den Haag - PSV 0-1 door Sam Lammers Bekijk deze video » ADO Den Haag - PSV 0-2 door Ryan Thomas Bekijk deze video » ADO Den Haag - PSV 0-3 door Cody Gakpo Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en ADO in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing ADO Den Haag - PSV Op zaterdag 15 februari spelen PSV en ADO Den Haag in de 23ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Kyocera Stadion in Den Haag. De wedstrijd begint om 19.45 uur en staat onder leiding van Pol van Boekel. PSVDe crisis in Eindhoven was nog in volle gang, maar vorige week zaterdag was er dan in één keer een belangrijke overwinning tegen Willem II. Heel belangrijk, want met zo'n oppepper kan de ploeg van trainer Ernest Faber echt weer aan de slag. Kunnen we stellen dat PSV op de weg terug is? Of gaan ze in Den Haag toch weer in de fout? Samenvatting PSV - Willem II Bekijk deze video » Bekijk het complete speelschema van PSV ADO Den HaagADO is dit seizoen aan het kwakkelen. De ploeg uit Den Haag staat op de voorlaatste plaats met 17 punten, wat directe degredatie in de Eredivisie betekent. Twee weken geleden werd wel gelijkgespeeld tegen Vitesse. Kan ADO stunten als de Eindhovenaren op bezoek komen? Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend. Opstelling PSVÜnnerstal; Dumfries, Schwaab, Viergever, Rodriguez; Hendrix, Rosario, Ihattaren; Bruma, Gakpo, Lammers. Opstelling ADO Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en ADO in de Eredivisie.
Voetbal :
Samenvatting ADO Den Haag - PSV

Alle hoogtepunten ADO Den Haag - PSV


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen PSV en ADO in de Eredivisie. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing ADO Den Haag - PSV

Op zaterdag 15 februari spelen PSV en ADO Den Haag in de 23ste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Kyocera Stadion in Den Haag. De wedstrijd begint om 19.45 uur en staat onder leiding van Pol van Boekel.

PSV
De crisis in Eindhoven was nog in volle gang, maar vorige week zaterdag was er dan in één keer een belangrijke overwinning tegen Willem II. Heel belangrijk, want met zo'n oppepper kan de ploeg van trainer Ernest Faber echt weer aan de slag. Kunnen we stellen dat PSV op de weg terug is? Of gaan ze in Den Haag toch weer in de fout?

Bekijk het complete speelschema van PSV

ADO Den Haag
ADO is dit seizoen aan het kwakkelen. De ploeg uit Den Haag staat op de voorlaatste plaats met 17 punten, wat directe degredatie in de Eredivisie betekent. Twee weken geleden werd wel gelijkgespeeld tegen Vitesse. Kan ADO stunten als de Eindhovenaren op bezoek komen?

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Opstelling PSV
Ünnerstal; Dumfries, Schwaab, Viergever, Rodriguez; Hendrix, Rosario, Ihattaren; Bruma, Gakpo, Lammers.

Opstelling ADO

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen PSV en ADO in de Eredivisie.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting ADO Den Haag - PSV of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV