Jeroen van der Boom gooit het roer dramatisch om met nieuw nummer

Jeroen van der Boom gooit het roer dramatisch om met nieuw nummer

<em>Jeroen van der Boom</em> gooit het roer dramatisch om met nieuw nummer Speciaal voor Valentijnsdag maakte Jeroen van der Boom een wel heel speciaal nummer met de titel: 'Ik Hoop Dat Het Niet Goed Gaat'. Benijden en misgunnenIn een interview met Shownieuws vertelt de zanger iets te hebben gedaan wat eigenlijk helemaal niet bij hem past: namelijk een nummer zingen over jaloezie. Volgens de zanger is dat namelijk heel erg een gevoel wat past bij deze generatie. Bekijk hierboven het hele interview van Shownieuws met Jeroen van der Boom over zijn nieuwe nummer 'Ik Hoop Dat Het Niet Goed Gaat'. Jeroen van der Boom lanceert single Zeg me: "Lekker nummer voor bij de openhaard" Bekijk deze video » Jeroen van der Boom zingt prachtige versie van 'De bestemming' in Het mooiste liedje Bekijk deze video » Jeroen van der Boom over Toppers: 'Stoppen was geen optie' Bekijk deze video » Sylvie Meis gespot bij Jeroen van der Boom’s nieuwe talkshow Hoge Bomen Bekijk deze video » Hugo Kennis huilt bij 5 Uur Live door Valentijnsverrassing van zijn vriend Sander Bos Bekijk deze video » Valentijnsdag bij Expeditie Robinson: Bekijk hier de sketch Bekijk deze video » Bekijk hier de ongemakkelijke Valentijnsdate van Famke Louise Bekijk deze video »
Entertainment :
Jeroen van der Boom gooit het roer dramatisch om met nieuw nummer

Speciaal voor Valentijnsdag maakte Jeroen van der Boom een wel heel speciaal nummer met de titel: 'Ik Hoop Dat Het Niet Goed Gaat'.

Benijden en misgunnen
In een interview met Shownieuws vertelt de zanger iets te hebben gedaan wat eigenlijk helemaal niet bij hem past: namelijk een nummer zingen over jaloezie. Volgens de zanger is dat namelijk heel erg een gevoel wat past bij deze generatie.

Bekijk hierboven het hele interview van Shownieuws met Jeroen van der Boom over zijn nieuwe nummer 'Ik Hoop Dat Het Niet Goed Gaat'.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jeroen van der Boom gooit het roer dramatisch om met nieuw nummer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier