Terschelling: Aangespoelde torpedo is spoorloos verdwenen

Terschelling: Aangespoelde torpedo is spoorloos verdwenen

Terschelling: Aangespoelde torpedo is spoorloos verdwenen Het lijkt een zielig hoopje hout maar en zijn de restanten van een eeuwenoud schip. Door de harde wind en hoge golven is het wrak waarschijnlijk los gekomen en aangespoeld op Terschelling. Ook een torpedo, een onderwater bom uit de Tweede Wereldoorlog, spoelde aan. De bom verdween vlak na de vondst wat de burgemeester van het eiland zorgen baart. Bekijk hierboven het hele fragment van het NOS Jeugdjournaal over de vondsten in Terschelling. Scholieren protesteren tegen klimaatsverandering "Er gebeurt niet genoeg" Bekijk deze video » Bekijk hoe gevaarlijk afval in de ruimte wordt opgeruimd Bekijk deze video » Bekijk het oudste gebouw van Nederland: een Romeins badhuis van 2000 jaar oud Bekijk deze video » Zoon van 'Heel Holland Bakt'-winnaar Anouk onwijs trots: ''Maar we hebben haar wel heel erg gemist!'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Terschelling: Aangespoelde torpedo is spoorloos verdwenen

Het lijkt een zielig hoopje hout maar en zijn de restanten van een eeuwenoud schip. Door de harde wind en hoge golven is het wrak waarschijnlijk los gekomen en aangespoeld op Terschelling. Ook een torpedo, een onderwater bom uit de Tweede Wereldoorlog, spoelde aan. De bom verdween vlak na de vondst wat de burgemeester van het eiland zorgen baart.

Bekijk hierboven het hele fragment van het NOS Jeugdjournaal over de vondsten in Terschelling.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terschelling: Aangespoelde torpedo is spoorloos verdwenen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV