Minstens één dode bij een schietpartij in Berlijn

Minstens één dode bij een schietpartij in Berlijn

Minstens één dode bij een schietpartij in Berlijn In Berlijn is minstens één dode gevallen bij een schietpartij, meerdere mensen raakte gewond. Het vond plaats vlak bij de evenementenhal Tempodrom in de wijk Kreuzeberg. Het gebied is afgezet door zwaarbewapende agenten. Waarom er geschoten werd, is onduidelijk. Volgens de Duitse media was er sprake van onenigheid. Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over de schietpartij in Berlijn. Opsporing Verzocht gemist? Stiffa en Isa gezocht na schietpartij in Amsterdam Bekijk deze video » Schietpartij in Amerikaanse bus: passagier overleden Bekijk deze video » Losgeslagen militair schiet burgers neer in Thaise stad Korat Bekijk deze video » Schutter Thailand al gespot op beelden winkelcentrum Bekijk deze video »
Misdaad :
Minstens één dode bij een schietpartij in Berlijn

In Berlijn is minstens één dode gevallen bij een schietpartij, meerdere mensen raakte gewond. Het vond plaats vlak bij de evenementenhal Tempodrom in de wijk Kreuzeberg. Het gebied is afgezet door zwaarbewapende agenten. Waarom er geschoten werd, is onduidelijk. Volgens de Duitse media was er sprake van onenigheid.

Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over de schietpartij in Berlijn.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Minstens één dode bij een schietpartij in Berlijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV