Overval met hakmes bezorgt 16-jarige jongen acht hechtingen in zijn hoofd

Overval met hakmes bezorgt 16-jarige jongen acht hechtingen in zijn hoofd

Overval met <em>hakmes</em> bezorgt 16-jarige jongen <em>acht hechtingen</em> in zijn hoofd Vrijdagavond (14 februari) vond er een winkeloverval plaats in een supermarkt in Eindhoven. Een man gewapend met een hakmes eiste de inhoud van de kassa. Toen de medewerker hem geen geld wilde geven, sloeg de man hem tegen zijn hoofd met het wapen. Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de gewapende winkeloverval in Eindhoven. Kim Holland gaat sekscolleges geven op hogescholen: "Jongeren hebben heel veel vragen" Bekijk deze video » NAC-superfans dromen van bekerfinale na uitschakeling AZ: 'Je wordt helemaal gek' Bekijk deze video » Zevenaarse basisschool schrapt carnaval vanwege katholiek karakter: "Het klinkt niet feestelijk" Bekijk deze video » Kaatsheuvel: Zwaargewonde vrouw op straat gevonden na ruzie in relationele sfeer Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Vrijdagavond (14 februari) vond er een winkeloverval plaats in een supermarkt in Eindhoven. Een man gewapend met een hakmes eiste de inhoud van de kassa. Toen de medewerker hem geen geld wilde geven, sloeg de man hem tegen zijn hoofd met het wapen.

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de gewapende winkeloverval in Eindhoven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overval met hakmes bezorgt 16-jarige jongen acht hechtingen in zijn hoofd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV