Klimaatverandering zorg dat skigebieden worden weggevaagd

Klimaatverandering zorg dat skigebieden worden weggevaagd

Klimaatverandering zorg dat skigebieden worden weggevaagd Door het milde winterweer dreigen skipistes te verdwijnen. Ondernemers in de Alpen en de Pyreneeën zijn in paniek omdat ze afhankelijk zijn van het skitoerisme. De afname wordt veroorzaakt door klimaatsverandering, de vorstgrens komt hoger te liggen en het aantal sneeuwdagen neemt af. Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Nieuws over het verdwijnen van skigebieden. Premier Australië Scott Morrison wil onderzoek naar bosbranden: "We hebben te maken met hetere en drogere zomers" Bekijk deze video » Zien: Brit zwemt in Antarctica onder ijskap door zonder duikpak Bekijk deze video » DWDD gemist? "Het water komt": Alarmerende voorspellingen over Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Klimaatverandering zorg dat skigebieden worden weggevaagd

Door het milde winterweer dreigen skipistes te verdwijnen. Ondernemers in de Alpen en de Pyreneeën zijn in paniek omdat ze afhankelijk zijn van het skitoerisme. De afname wordt veroorzaakt door klimaatsverandering, de vorstgrens komt hoger te liggen en het aantal sneeuwdagen neemt af.

Bekijk hierboven het hele fragment van RTL Nieuws over het verdwijnen van skigebieden.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klimaatverandering zorg dat skigebieden worden weggevaagd of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV