VIDEO: Itzhak de Laat pakt brons op 1000 meter in Dordrecht

VIDEO: Itzhak de Laat pakt brons op 1000 meter in Dordrecht

VIDEO: Itzhak de Laat pakt brons op 1000 meter in Dordrecht Itzhak de Laat heeft zaterdagmiddag zijn eerste medaille ooit op internationaal niveau gepakt. In de finale over 1000 meter shorttrack lag hij lang op kop, maar pakte hij uiteindelijk brons. Kijk LIVE naar de wereldbekerfinale shorttrack in Dordrecht Bekijk deze video » Door een hand van zijn Koreaanse opponent Park In-wook verloor De Laat zijn balans en lag op het ijs. Het bleef lang spannend, maar uiteindelijk kreeg de Koreaan een penalty en wist De Laat toch een bronze plak te winnen. Niets missen van het shorttrack? Volg dan het Gids.tv shorttrack-dossier! Bekijk het fragment van de race van De Laat hierboven. Suzanne Schulting wint op het nippertje goud op de 1500 meter in Dordrecht Bekijk deze video »
Sport :
VIDEO: Itzhak de Laat pakt brons op 1000 meter in Dordrecht

Itzhak de Laat heeft zaterdagmiddag zijn eerste medaille ooit op internationaal niveau gepakt. In de finale over 1000 meter shorttrack lag hij lang op kop, maar pakte hij uiteindelijk brons.

Door een hand van zijn Koreaanse opponent Park In-wook verloor De Laat zijn balans en lag op het ijs. Het bleef lang spannend, maar uiteindelijk kreeg de Koreaan een penalty en wist De Laat toch een bronze plak te winnen.

Niets missen van het shorttrack? Volg dan het Gids.tv shorttrack-dossier!

Bekijk het fragment van de race van De Laat hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VIDEO: Itzhak de Laat pakt brons op 1000 meter in Dordrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV