Suzanne Schulting over spectaculaire 1500 meter: "Echt heel vet!"

Suzanne Schulting over spectaculaire 1500 meter: "Echt heel vet!"

Suzanne Schulting over spectaculaire 1500 meter: "Echt heel vet!" Zaterdag maakte Suzanne Schulting tijdens de wereldbekerwedstrijden shorttrack in Dordrecht haar favorietenrol waar. Op superieure wijze schaatst won ze de 1500 meter, wat betekent dat ze ook in het definitieve eindklassement eerste is geworden. "Dat ik nu goud mee naar huis mag nemen, is echt heel vet. Ik weet dat als ik een finale rij, dat er iets extra's naar boven komt." Bekijk het interview met Suzanne Schulting hierboven. Suzanne Schulting wint op het nippertje goud op de 1500 meter in Dordrecht Bekijk deze video » VIDEO: Itzhak de Laat pakt brons op 1000 meter in Dordrecht Bekijk deze video »
Sport :
Suzanne Schulting over spectaculaire 1500 meter: "Echt heel vet!"

Zaterdag maakte Suzanne Schulting tijdens de wereldbekerwedstrijden shorttrack in Dordrecht haar favorietenrol waar. Op superieure wijze schaatst won ze de 1500 meter, wat betekent dat ze ook in het definitieve eindklassement eerste is geworden. "Dat ik nu goud mee naar huis mag nemen, is echt heel vet. Ik weet dat als ik een finale rij, dat er iets extra's naar boven komt."

Bekijk het interview met Suzanne Schulting hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Suzanne Schulting over spectaculaire 1500 meter: "Echt heel vet!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV