BN'ers over hun First Dates-vlammen: "We hebben nog contact"

BN'ers over hun First Dates-vlammen: "We hebben nog contact"

BN'ers over hun First Dates-vlammen: "We hebben nog contact" Het was een van de kijkcijferkanonnen op Valentijnsavond: First Dates. Verschillende BN'ers, waaronder Giel Beelen en Sipke Jan Bousema, deden mee aan deze speciale date night. Alleen voor radio-dj Giel Beelen was het gelijk raak: Giel en zijn "vlam" laten tijdens de uitzending weten verder te willen en delen gisterenavond op social media dat zij het nog steeds gezellig hebben. First Dates was een hit voor Giel Beelen: "Zal ik je thuis brengen of is dat heel ongepast?" Bekijk deze video » Sipke JanVoor presentator Sipke Jan Bousema was het niet direct raak, maar ook hij laat desgevraagd weten nog steeds contact te hebben met zijn vlam: "Het is geen match, maar we hebben nog steeds contact." Hilarische beelden First Dates: Sipke Jan Bousema gekoppeld aan oude Tinder-date Bekijk deze video » Bekijk de interviews met Sipke Jan, Yvonne en Mariska hierboven. Op1 gemist? Maik de Boer en Yvonne Coldeweijer delen First Dates-ervaringen Bekijk deze video » First Dates met BN'ers: "Giel Beelen was heel zenuwachtig" Bekijk deze video »
TV :
BN'ers over hun First Dates-vlammen: "We hebben nog contact"

Het was een van de kijkcijferkanonnen op Valentijnsavond: First Dates. Verschillende BN'ers, waaronder Giel Beelen en Sipke Jan Bousema, deden mee aan deze speciale date night.

Alleen voor radio-dj Giel Beelen was het gelijk raak: Giel en zijn "vlam" laten tijdens de uitzending weten verder te willen en delen gisterenavond op social media dat zij het nog steeds gezellig hebben.

Sipke Jan
Voor presentator Sipke Jan Bousema was het niet direct raak, maar ook hij laat desgevraagd weten nog steeds contact te hebben met zijn vlam: "Het is geen match, maar we hebben nog steeds contact."

Bekijk de interviews met Sipke Jan, Yvonne en Mariska hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BN'ers over hun First Dates-vlammen: "We hebben nog contact" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV