John van den Heuvel over bombrieven: "Dit is een heel belangrijk detail"

John van den Heuvel over bombrieven: "Dit is een heel belangrijk detail"

John van den Heuvel over bombrieven: "Dit is een heel belangrijk detail" De mysterieuze bombrieven houden het hele land in zijn greep. Vandaag onthult De Telegraaf dat er nieuwe aanwijzingen zijn: De zakjes waarin het materiaal zit, komen uit Delft. Volgens John van der Heuvel is dat heel belangrijk: "Dit is een hele goede zaak. Door dit soort dingen naar buiten te brengen, vergroot je de kans dat mensen om iemand heen dit soort details herkennen." Bekijk het fragment over de bombrieven hierboven. John van den Heuvel over bombrieven: 'Zorgen voor veel onrust' Bekijk deze video »
Nieuws :
John van den Heuvel over bombrieven: "Dit is een heel belangrijk detail"

De mysterieuze bombrieven houden het hele land in zijn greep. Vandaag onthult De Telegraaf dat er nieuwe aanwijzingen zijn: De zakjes waarin het materiaal zit, komen uit Delft. Volgens John van der Heuvel is dat heel belangrijk: "Dit is een hele goede zaak. Door dit soort dingen naar buiten te brengen, vergroot je de kans dat mensen om iemand heen dit soort details herkennen."

Bekijk het fragment over de bombrieven hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over bombrieven: "Dit is een heel belangrijk detail" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV