Deze Quiz is voor Jou: Moeder van doodzieke Isabella is flabbergasted!

Deze Quiz is voor Jou: Moeder van doodzieke Isabella is flabbergasted!

Deze Quiz is voor Jou: Moeder van doodzieke Isabella is flabbergasted! De winnaars van deze aflevering van Deze Quiz is voor Jou, presentatoren Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten, hebben gespeeld voor Carolien Hendriks. De badkamer van Carolien moet grondig worden gerenoveerd. De nieuwe badkamer staat in de woonkamer klaar, want haar dochter Isabella werd doodziek en Carolien moest haar baan opzeggen om voor haar te zorgen. "Totale verbijstering en een onwijze opluchting." Bekijk het fragment hierboven. Deze Quiz Is Voor Jou is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Deze Quiz Is Voor Jou terugkijken bij Gids.tv. Deze Quiz is voor Jou gemist? Lisanne wint 32.000 euro voor zoontje Jens Bekijk deze video »
TV :
Deze Quiz is voor Jou: Moeder van doodzieke Isabella is flabbergasted!

De winnaars van deze aflevering van Deze Quiz is voor Jou, presentatoren Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten, hebben gespeeld voor Carolien Hendriks.

De badkamer van Carolien moet grondig worden gerenoveerd. De nieuwe badkamer staat in de woonkamer klaar, want haar dochter Isabella werd doodziek en Carolien moest haar baan opzeggen om voor haar te zorgen. "Totale verbijstering en een onwijze opluchting."

Bekijk het fragment hierboven.

Deze Quiz Is Voor Jou is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Deze Quiz Is Voor Jou terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze Quiz is voor Jou: Moeder van doodzieke Isabella is flabbergasted! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV