CDA-leider Pieter Heerma sluit samenwerking met FvD niet uit

CDA-leider Pieter Heerma sluit samenwerking met FvD niet uit

CDA-leider <em>Pieter Heerma</em> sluit samenwerking met FvD niet uit Pieter Heerma is te gast bij het televisieprogramma WNL Op Zondag op NPO 1 en praat met Rick Nieman over de toekomst van het kabinet en het provinciebestuur. ''Wilt u met Forum regeren?''De CDA-fractievoorzitter wil namelijk een eventuele samenwerking met Forum voor Democratie in het provinciebestuur van Brabant niet tegenhouden. Ook een landelijke samenwerking sluit hij niet uit. Volgens Heersma wordt het anders bijna onmogelijk om een regering te vormen wanneer er alleen maar partijen zijn die niet met elkaar willen samenwerken. Bekijk hierboven het hele interview met CDA-voorzitter Pieter Heerma. WNL op Zondag is elke zondag om 10:00 te zien op NPO 1. Je kunt WNL op Zondag terug kijken bij Gids.tv. Kamervoorzitter Khadija Arib: ‘Debatten lijken een soort Studio Aalsmeer’ Bekijk deze video » Oud-hoofdcommissaris politie ‘Bovenwereld wordt opgevreten door onderwereld’ Bekijk deze video »
Talkshow :
CDA-leider Pieter Heerma sluit samenwerking met FvD niet uit

Pieter Heerma is te gast bij het televisieprogramma WNL Op Zondag op NPO 1 en praat met Rick Nieman over de toekomst van het kabinet en het provinciebestuur.

''Wilt u met Forum regeren?''
De CDA-fractievoorzitter wil namelijk een eventuele samenwerking met Forum voor Democratie in het provinciebestuur van Brabant niet tegenhouden. Ook een landelijke samenwerking sluit hij niet uit. Volgens Heersma wordt het anders bijna onmogelijk om een regering te vormen wanneer er alleen maar partijen zijn die niet met elkaar willen samenwerken.

Bekijk hierboven het hele interview met CDA-voorzitter Pieter Heerma. WNL op Zondag is elke zondag om 10:00 te zien op NPO 1. Je kunt WNL op Zondag terug kijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op CDA-leider Pieter Heerma sluit samenwerking met FvD niet uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV