80-jarige Jaap bouwt een feestje bij All Together Now, bekijk de beelden

80-jarige Jaap bouwt een feestje bij All Together Now, bekijk de beelden

80-jarige Jaap bouwt een feestje bij All Together Now, bekijk de beelden Het weekend begon bij RTL 4 op vrijdag met The Voice of Holland, en op zaterdag zongen weer vele deelnemers voor de jury van All Together Now. Kandidaat Jaap is bijna 80, maar daar laat hij zich niet door stoppen. Blijf tot het einde kijken want Jaap heeft een verrassing voor je. Bekijk hierboven het fragment van All Together Now. Het muziekprogramma is elke zaterdag om 20:00 te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van All Together Now terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Rotterdamse hits in All Together Now, bekijk de video hierboven Bekijk deze video » Gerard Joling gaat nummer opnemen met Jill van All Together Now Bekijk deze video »
TV :
80-jarige Jaap bouwt een feestje bij All Together Now, bekijk de beelden

Het weekend begon bij RTL 4 op vrijdag met The Voice of Holland, en op zaterdag zongen weer vele deelnemers voor de jury van All Together Now. Kandidaat Jaap is bijna 80, maar daar laat hij zich niet door stoppen. Blijf tot het einde kijken want Jaap heeft een verrassing voor je.

Bekijk hierboven het fragment van All Together Now. Het muziekprogramma is elke zaterdag om 20:00 te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van All Together Now terugkijken via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 80-jarige Jaap bouwt een feestje bij All Together Now, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV