The Voice: Zijn Kes en Ayoub Maach een koppel?

The Voice: Zijn Kes en Ayoub Maach een koppel?

Ayoub Maach en Kes van den Broek zijn viral gegaan met hun mashup van Menak Wla Meni van Inez en Verleden Tijd van Abel bij The Voice of Holland. Heel Nederland sprak over het schattige koppel en ze mochten beiden naar de liveshows. Ayoub zong in de tweede liveshow het nummer Angel, eerder in liveshow 1 zong Kes Let You Love Me.

Mega blij
Maar de twee kandidaten lijken geen genoeg van elkaar te krijgen en zingen nogmaals samen. Dit keer delen zij op Instagram een video met een duet You are the reason. Bij de video schrijft Kes: "Samen met mijn lieve maatje Ayoub Maach. Trots en mega blij om te kunnen zeggen dat we weer samen door zijn", aldus de blondine. Bloeit hier liefde op tussen de twee The Voice-kandidaten?

Bekijk hieronder de video met het romantische duet You are the reason.

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.

<em>The Voice</em>: Zijn <em>Kes</em> en <em>Ayoub Maach</em> een koppel? Ayoub Maach en Kes van den Broek zijn viral gegaan met hun mashup van Menak Wla Meni van Inez en Verleden Tijd van Abel bij The Voice of Holland. Heel Nederland sprak over het schattige koppel en ze mochten beiden naar de liveshows. Ayoub zong in de tweede liveshow het nummer Angel, eerder in liveshow 1 zong Kes Let You Love Me. Mega blijMaar de twee kandidaten lijken geen genoeg van elkaar te krijgen en zingen nogmaals samen. Dit keer delen zij op Instagram een video met een duet You are the reason. Bij de video schrijft Kes: "Samen met mijn lieve maatje Ayoub Maach. Trots en mega blij om te kunnen zeggen dat we weer samen door zijn", aldus de blondine. Bloeit hier liefde op tussen de twee The Voice-kandidaten? Bekijk hieronder de video met het romantische duet You are the reason. The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.
Muziek :
The Voice: Zijn Kes en Ayoub Maach een koppel?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice: Zijn Kes en Ayoub Maach een koppel? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV