Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd: Gordon bevindt zich opnieuw in een baarmoeder

Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd: Gordon bevindt zich opnieuw in een baarmoeder

In Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd onderzoeken Patty Brard en Gordon allerlei manieren om jong te bljiven. Elke maandag zien we het komische stel verschillende rituelen ondergaan.

Baarmoeder
Maandag, 17 februari 2020, zijn Gordon en Patty in Japan en ervaren daar onder andere een zogenaamde wedergeboorte. Het veilige gevoel van geborgenheid gevolgd door een nieuw begin... Gordon denkt dat hij zich weer in een baarmoeder bevindt: "Dit is de kleur van de baarmoeder. Het voelt zo bizar."

Bekijk het fragment van de aflevering hieronder.

Het nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is vanaf maandag 10 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd terugkijken bij Gids.tv.

<em>Patty &amp; Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd</em>: Gordon bevindt zich opnieuw in een baarmoeder In Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd onderzoeken Patty Brard en Gordon allerlei manieren om jong te bljiven. Elke maandag zien we het komische stel verschillende rituelen ondergaan. BaarmoederMaandag, 17 februari 2020, zijn Gordon en Patty in Japan en ervaren daar onder andere een zogenaamde wedergeboorte. Het veilige gevoel van geborgenheid gevolgd door een nieuw begin... Gordon denkt dat hij zich weer in een baarmoeder bevindt: "Dit is de kleur van de baarmoeder. Het voelt zo bizar." Bekijk het fragment van de aflevering hieronder. Het nieuwe programma Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is vanaf maandag 10 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd: Gordon bevindt zich opnieuw in een baarmoeder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV