Unieke beelden op de James Bond-set No Time to Die

Unieke beelden op de James Bond-set No Time to Die

Unieke beelden op de James Bond-set No Time to Die Voor de nieuwste James Bond film No Time to Die vliegt hoofdrolspeler Daniel Craig en de rest van de cast en crew de hele wereld over. Van het zonnige Jamaica tot het natte Schotland. SBS6-presentatrice Celine Huijsmans kreeg de unieke kans achter de schermen mogen te kijken van deze mega film-productie. En dus vloog deze Bond-girl naar Schotland om ons een uniek kijkje te geven. Bekijk hierboven de exclusieve backstage-beelden op de James Bond set. De release in de Nederlandse bioscoop is op donderdag 2 april 2020. Bekijk ook Beluister de vijf meest iconische James Bond-songs ooit Bekijk deze video » NOS Stories: Billie Eilish is jongste artiest ooit met James Bond-titelsong Bekijk deze video »
Film :
Unieke beelden op de James Bond-set No Time to Die

Voor de nieuwste James Bond film No Time to Die vliegt hoofdrolspeler Daniel Craig en de rest van de cast en crew de hele wereld over. Van het zonnige Jamaica tot het natte Schotland.

SBS6-presentatrice Celine Huijsmans kreeg de unieke kans achter de schermen mogen te kijken van deze mega film-productie. En dus vloog deze Bond-girl naar Schotland om ons een uniek kijkje te geven.

Bekijk hierboven de exclusieve backstage-beelden op de James Bond set. De release in de Nederlandse bioscoop is op donderdag 2 april 2020.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Unieke beelden op de James Bond-set No Time to Die of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV