Arjen Lubach deelt beelden nieuwe Zondag met Lubach-desk: "Yes!"

Arjen Lubach deelt beelden nieuwe Zondag met Lubach-desk: "Yes!"

Arjen Lubach deelt beelden nieuwe Zondag met Lubach-desk: "Yes!" Arjen Lubach zit vanavond (16 februari) weer klaar om met een kritische blik en een humorvolle knipoog het nieuws te melden. Dit zal de presentator allemaal doen achter een splinternieuwe desk. Arjen laat zijn volgers op Instagram meekijken achter de schermen en showt alvast zijn nieuwe plekje in de show. Bekijk de backstage-beelden bij Zondag met Lubach hierboven. Het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach is vanaf zondag 16 februari wekelijks om 21:20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Arjen Lubach wil in Op1 niks zeggen over nieuw seizoen Zondag met Lubach Bekijk deze video » Angela de Jong blikt vooruit op Zondag met Lubach: "Ik vind hem briljant" Bekijk deze video »
TV :
Arjen Lubach deelt beelden nieuwe Zondag met Lubach-desk: "Yes!"

Arjen Lubach zit vanavond (16 februari) weer klaar om met een kritische blik en een humorvolle knipoog het nieuws te melden.

Dit zal de presentator allemaal doen achter een splinternieuwe desk. Arjen laat zijn volgers op Instagram meekijken achter de schermen en showt alvast zijn nieuwe plekje in de show.

Bekijk de backstage-beelden bij Zondag met Lubach hierboven.

Het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach is vanaf zondag 16 februari wekelijks om 21:20 uur te zien op NPO 3. Heb je een aflevering van Zondag met Lubach gemist? Je kunt elke uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Arjen Lubach deelt beelden nieuwe Zondag met Lubach-desk: "Yes!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV