Zo vierde Chantal Janzen haar 41e verjaardag, bekijk de beelden

Zo vierde Chantal Janzen haar 41e verjaardag, bekijk de beelden

Chantal Janzen mocht zaterdag, 15 februari, 41 kaarsjes uitblazen. Op haar verjaardag werd ze omringd door familie en vrienden. Op Instagram deelt de presentatrice een video waarin ze naast haar goede vriend Leco van Zadelhoff zit.

Gulle Chantal
Chantal werd op haar verjaardag luid toegezongen, daarnaast ontving ze niet alleen cadeaus, ze gaf ze ook weg: "Normaal krijg je een cadeau op je verjaardag maar ik deel er heel graag eentje uit vandaag", aldus de jarige.

Bekijk hieronder de video waarin te zien is hoe Chantal Janzen haar 41e verjaardag vierde.

Zo vierde Chantal Janzen haar 41e verjaardag, bekijk de beelden Chantal Janzen mocht zaterdag, 15 februari, 41 kaarsjes uitblazen. Op haar verjaardag werd ze omringd door familie en vrienden. Op Instagram deelt de presentatrice een video waarin ze naast haar goede vriend Leco van Zadelhoff zit. Gulle ChantalChantal werd op haar verjaardag luid toegezongen, daarnaast ontving ze niet alleen cadeaus, ze gaf ze ook weg: "Normaal krijg je een cadeau op je verjaardag maar ik deel er heel graag eentje uit vandaag", aldus de jarige. Bekijk hieronder de video waarin te zien is hoe Chantal Janzen haar 41e verjaardag vierde.
Entertainment :
Zo vierde Chantal Janzen haar 41e verjaardag, bekijk de beelden
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zo vierde Chantal Janzen haar 41e verjaardag, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV